Vi hjälper dig med installationen

I samband med att du köpt en värmepump eller kamin av oss så hjälper vi dig gärna med installationen. Se nedan hur vi jobbar vid en installation.

Vi hjälper dig med installationen

I samband med att du köpt en värmepump eller kamin av oss så hjälper vi dig gärna med installationen. Se nedan hur vi jobbar vid en installation.

Så jobbar vi i fyra enkla steg

Steg 1: Hembesök

Vi gör alltid kostnadsfria hembesök till er som är intresserade av någon av våra tjänster, för att ta reda på förutsättningar mm. Vi tycker det är viktigt, så offerterna blir på rätt saker och utifrån era förutsättningar och önskemål, och framför allt för att minimera eventuella framtida problem. Är det ett större arbete som innefattar fler yrkes grupper så försöker vi alltid ta med oss dem parter det gäller. Tex brunnsborrare, snickare, elektriker mm.

Steg 2: Offert

När vi har tittat på det ni vill ha hjälp med av oss, så gör vi en kostnadsfri offert på det vi gått igenom med er på plats. Målsättningen vi har med vår offert till er är att skriva den så tydligt och utförligt som möjligt, allt för att reda ut eventuella frågetecken och för att minimera missuppfattningar oss emellan. När vi skickat offerten så vill vi gärna ha en genomgång av den med er på något sätt. (telefon, platsbesök mm) Om det finns frågor att reda ut i offerten så gör vi det då. Eller bara komma överens om den tänkta tidplanen för utförandet.

Steg 3: Installation

Vi går alltid igenom installationen vi ska göra hos er med de montörer som ska utföra jobbet, ofta med offerten som grund men även ofta med genomgång hos er där vi ska utföra arbetet på plats. Är det fler yrkesgrupper inblandade så håller vi en dialog med dessa, allt för att jobbet ska gå så fort och smidigt som möjligt, alltid med er som kund till oss i fokus.

Steg 4: Uppföljning

När jobbet är utfört så meddelar vi det till er så allt får ett naturligt avslut, och så man får en genomgång på eventuella funktioner, eller bara en syn på att allt vart som det var tänkt från början.

Gäller det en värmepumps installation så har vi alltid ett återbesök efter år (1) ett som ingår i offerten för att se så att allt är som det ska, och går så bra som det ska göra. Dessa besök protokoll förs.